Karanlıklar şatosunun bedduası

FETÖ’cüler, hastalıklı ruh halleriyle toplum içinde zehir salgılamaya devam ediyorlar. FETÖ, kara kampanya, kara propaganda, kara büyü, beddua, lanet, entrika gibi her yola sarılmış durumda. Bu habis hal, fena halde...

FETÖ’cüler, hastalıklı ruh halleriyle toplum içinde zehir salgılamaya devam ediyorlar. FETÖ, kara kampanya, kara propaganda, kara büyü, beddua, lanet, entrika gibi her yola sarılmış durumda. Bu habis hal, fena halde maneviyatı ve dini duyguları istismar etmeyi sürdürüyor.

Geçenlerde bir mahkemeye gelen FETÖ yakınlarının asma kilitler taşıdıkları, kilitleri açarak mahkemeden tahliye çıkartmaya çalıştıkları anlaşıldı. Rüyalar, menkıbeler hep maneviyat istismarı yaparak örgütün çözülmesini durdurmaya çalıştıklarını gösteriyor.

Bir ara FETÖ’cülerin küçük çocukları gece kaldırıp beddua seansları düzenlendiği konuşuluyordu. Bu da ayrı bir istismar.

Dinin özünü tahrip eden işler içindeler ama maneviyatı bi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar