Ah şu faşist ve antidemokratik Alman hükümeti olmasa!..

– Önce Ankara Valiliği “güvenlik gerekçesiyle” her türlü gösterinin yasaklandığını duyurdu!– Beşiktaş-Kadıköy vapurunda “Başkanlığa...

– Önce Ankara Valiliği “güvenlik gerekçesiyle” her türlü gösterinin yasaklandığını duyurdu!
– Beşiktaş-Kadıköy vapurunda “Başkanlığa Hayır” şarkısı söyleyen gençlerin gözaltına alınmasını halk engelledi.
– “Hayır” çağrısı yapan Kamu-Sen Genel Merkezi'ne 25 kişilik bir grup saldırdı. Konfederasyon binasını basanlar, Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un istifasını istedi.
– Meclis'te teklifin kabul edilmesinin ardından İstanbul Maltepe'de “Hayır” çalışması yapan gençlere AKP'liler silahla saldırdı. Bir kişi yaralandı.
– CHP PM Üyesi Sera Kadıgil, attığı tweetlerden dolayı gözaltına alındı.
– Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Malatya İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun, kişisel Facebook hesabından “Kılıçdaroğlu'nun başı için evet” yazılı bir mesaj paylaştı!
– Başbakan Binali Yıldırım, “Rejimin değiştiği yok, değişen değişimin ta kendisi, değişime direnenler yok olacak” dedi!
– Düzce'de, ellerinde tabanca ile çektirdikleri fotoğrafı,“Başkanlık sistemine ‘Hayır' diyenleri tıpkı 15 Temmuz'daki gibi sokaklarda bekliyor olacağız” mesajıyla sosyal medyada paylaşan 19 yaşındaki S.A. ve 17 yaşındaki G.E., nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!
– Başbakan Binali Yıldırım, “Hayır” diyenleri “teröre destek vermekle” suçladı!
– Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Dikkat ederseniz hayırcılar milletten korkanlardır” dedi!
– Sabahattin Önkibar'ın “Devlet Bahçeli ve MHP İçin Her Şey” kitabının toplatılmasının ardından kitabı yayımlayan Kırmızı Kedi Yayınevi'nin İstanbul Gümüşsuyu'ndaki merkezine saldırı oldu!
– “Hayır”cı Türk-Büro-Sen Başkanı Fahrettin Yokuş'a silahlı saldırı yapıldı!
– Meral Akşener'in Çanakkale'deki toplantısında salonun elektrikleri kesildi, içeriye polis girdi. Akşener konuşmasını, megafon ve cep telefonlarının ışıklarıyla yaptı!
– Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esasında ‘Hayır' diyenler 15 Temmuz'un yanındadır. O gece halkı bombalayanlar bugünün ‘Hayır'cılarıdır” dedi!
– Başbakan Binali Yıldırım, partili cumhurbaşkanlığını hedefleyen anayasa değişikliği referandumunda PKK, FETÖ, DHKP-C terör örgütlerinin ardından, caniler güruhu IŞİD'in de “Hayır” dediğini öne sürdü!
– AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, referandumda hayır çıkması halinde partililerden iç savaşa hazırlanmalarını istedi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar