Emperyalizm denilen vampir Müslüman kanına doymuyor!..

Su­ri­ye­’ye gi­dip dö­nen bir ga­ze­te­ci “Lib­ya­’da ve Mı­sı­r’­da dik­ta­tör­le­ri de­vi­ren mü­ca­hit­ler, şim­di de Su­ri­ye­’de...

Su­ri­ye­’ye gi­dip dö­nen bir ga­ze­te­ci “Lib­ya­’da ve Mı­sı­r’­da dik­ta­tör­le­ri de­vi­ren mü­ca­hit­ler, şim­di de Su­ri­ye­’de çar­pı­şı­yor­lar!” de­miş.
Bu ki­şi­le­rin “Ci­ha­t” için Su­ri­ye­’de ol­duk­la­rı­nı söy­le­miş!
Oy­sa Arap Ba­ha­rı­’nın (!) baş­la­dı­ğı ilk gün­den be­ri, Ku­zey Af­ri­ka ve Or­ta­do­ğu­’yu ye­ni­den şe­kil­len­di­ren pro­je­nin sa­hi­bi­nin Ame­ri­ka­’nın ön­der­li­ğin­de­ki ba­zı Ba­tı ül­ke­le­riy­le, İs­ra­il ol­du­ğu bi­li­ni­yor.
Or­ta­do­ğu­’da­ki ope­ras­yon­da ise Suu­di Ara­bis­tan, Ka­tar, Emir­lik­ler ve Tür­ki­ye, bu ül­ke­le­rin ya­nın­da yer alı­yor.
Esa­d’­ın dev­ril­me­si­nin he­def­len­di­ği sü­reç­te baş­ro­lü, Tür­ki­ye üst­le­ni­yor.

* * *

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.373 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar