Kılıçdaroğlu ile Berberoğlu’nun Paralel yürüyüşü!

John Dündar’a TIR’ların görüntülerini flaş bellekte teslim eden CHP’li vekil Enis Berberoğlu’nun “kendi başına hareket etmesi” bir başka deyişle Kemal Kılıçdaroğlu’ndan habersiz...

John Dündar’a TIR’ların görüntülerini flaş bellekte teslim eden CHP’li vekil Enis Berberoğlu’nun “kendi başına hareket etmesi” bir başka deyişle Kemal Kılıçdaroğlu’ndan habersiz bir biçimde iş çevirmesi mümkün değildir! CHP’nin Paralel Yapı ile stratejik ortaklığını başlatan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Onları bir araya getiren, kucaklaştıran irade ise İstanbul’daki derin baronlardır.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Paralel ile yakın işbirliğine 7 Şubat 2012’deki MİT Krizi’nin hemen ardından girişti. AK Parti iktidarına karşı birlikte mücadele etme kararı aldılar. O günlerde, Kılıçdaroğlu Zaman’ın başındaki Ekrem Dumanlı ile bu minvalde görüştü.

*

Güneş gazetesinin üç gün önceki “Asıl Kurye Kemal” başlıklı manşetinin alt başlığında şu satırlar okunuyordu:

“Kumpas kasetini Ekrem Dumanlı, Kemal Kılıçdaroğlu’na; o da Can Dündar’a götürmesi için Enis Berberoğlu’na verdi!”

Aynı gazetenin dünkü manşetinde ise Kılıçdaroğlu ile Enis Berberoğlu’nun Zaman’a yaptıkları ziyaretin fotoğrafına yer verilerek “Cumhuriyet gazetesinin manşetiyle sonuçlanan tezgâhın Zaman binasında kurulduğuna” dikkat çekiliyordu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 71 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 424 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar