15 Temmuz gazisinden kimler haraç istedi!

Birkaç haftadır yazılarımızı ağırlıklı olarak FETÖ ve 15 Temmuz İşgal Girişimine ayırdık. Ağırlıklı olarak kamu kurumlarında yürütülen FETÖ mücadelesindeki...

Birkaç haftadır yazılarımızı ağırlıklı olarak FETÖ ve 15 Temmuz İşgal Girişimine ayırdık. Ağırlıklı olarak kamu kurumlarında yürütülen FETÖ mücadelesindeki haksız ve masumların da damgalanmasının yanlış olduğuna, bürokratik oligarşinin mücadele kisvesi altında rakip tasfiyesi ve üst düzey FETÖ’cülerin korunmasına dönük çalışmalara ayırdık.

FETÖ’cü tespit 
komisyonları işlevsiz kaldı

17/25 sonrası süreçte dahi el atından FETÖ’yü destekleyen, kritik görevlerde her zaman FETÖ’cüleri yerleştiren, FETÖ mensubu veya kontrolünde olmayan bürokrat, müfettiş, uzman, kaymakam gibi kamu görelilerini karalama, tezvirat, iftira, baskı, şantaj yöntemleriyle tasfiye den, kendisine rakip gördüğü veya görevinden ayrılmasını istediği bürokratları karaladığı ve boşalan koltuğa kendi adamını getiren bürokratlar halen görevde.

Bu bürokratların ayıklamasına nasıl güveneceğiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir mücadele verirken neden bürokrasi koltuk ve makam korkusuyla hareket ediyor?

Halen FETÖ tespit komisyonlarında da görev yapan bu kripto bürokratlar tarafından Masum insanlar “sayıyı kabarık göstermek” için görevden alınırken, yapılan ihbarlar ve bilgiler boca çıkarılarak “hemşehrimdir, atsak yazıktır geçinemezler, ben tanıyorum, köylümdür, cemaatimizdendir, işlerimi görüyor!” gibi bürokratın kişisel hoşgörüsüyle kurum imamlığı yapanlar dahil olmak üzere temize çıkarılıyor. Hiç kimsenin terör örgütü, üyelerine hoşgörü ve affetme hakkı yoktur, olamaz, olmamalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 183 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar