Sıcakta Yürümeyin

Yeni gündemimiz yükselen hava sıcaklıkları. Afrika yöresinden gelen sıcaklarla karşı karşıyayız. Balkanlardan gelecek bir serinliği hepimiz dört gözle bekliyoruz.Ramazan boyunca ülke genelinde hakim olan serin...

Yeni gündemimiz yükselen hava sıcaklıkları. Afrika yöresinden gelen sıcaklarla karşı karşıyayız. Balkanlardan gelecek bir serinliği hepimiz dört gözle bekliyoruz.

Ramazan boyunca ülke genelinde hakim olan serin havaları Rabbimizden bir lütuf olarak görüp şükrettik.

Şimdi 40'ı aşan dereceler, yapışan asfaltlar, yumurta pişirilen yollar derken hepimiz bir gölgeliğin ardına düştük.

Doktorlar da ekranlara sık sık çıkıp bu sıcaklarla baş etme yollarını anlatıyorlar. Öğle saatinden ikindi sonuna kadar mecbur olunmadığı müddetçe dışarı çıkılmaması, güneşten kendini korumanın yolları ve güneş ışınlarının zararları anlatılıp duruyor.

Durum bu kadar vahimken adalet için yollara düşenler inşallah bu sıcak havalarda sağlıklarından olmazlar. Çünkü teorik olarak, pratik olarak, hangi yanından tutsak elimizde kalacak bir vahameti yolları arşınlayarak yaşayanlar sıcaklardan da paylarını alırlarsa güneş çarpması ile karşı karşıya kalabilirler.

Son günlerde demeçleri, ortaya koydukları eylemler oldukça zikzak çizmeye başladı. Buna alışığız zaten diyenler olabilir ama bu kadar zikzak insanı nereye götürür bekleyip göreceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.801 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 147 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 244 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar