Akıllı Telefon Akılsız Yapar

* O pahalı ve lüks telefonlar gerçekten akıllı telefon mudur bilemem ama sahiplerini akılsız yaptıklarında hiç şüphem yoktur.* Aç ve perişan kediyi doyur. İyilik yap. Buna çok muhtaçsın.* Havalar...

* O pahalı ve lüks telefonlar gerçekten akıllı telefon mudur bilemem ama sahiplerini akılsız yaptıklarında hiç şüphem yoktur.
* Aç ve perişan kediyi doyur. İyilik yap. Buna çok muhtaçsın.
* Havalar soğuyor, kuşlar için pencere kenarına ekmek kırıntıları koy.
* Dedikoduların peşinde koşmayı, gevezeliği ve zevzekliği bırak; gıybet ve iftira etme, yalan söyleme, tecessüs etme. Bunlar seni fena yakar.
* Parayı putlaştırma, din haline getirme, gizli şirkten uzak dur.
* Senin en büyük düşmanın nefs-i emmârendir, ona karşı ol, onun istediklerini yapma. Yoksa yanarsın, mahv olursun.
* Çocuklarını iyi Müslümanlar, iyi insanlar, iyi vatandaşlar olarak yetiştir.
* Zayıf Müslüman değil, güçlü Müslüman ol. İlim, irfan, faydalı kültür, hayır hasenat, ibadet, namaz kılmak, cemaat, ihlas, ahlak, râşid İmam’a biat ve itaat, Müslümanları sevmek, onlara buğz ve düşmanlık etmemek, küçük ve büyük cihad arzusu ve niyeti güçlü kılar.
* Bazı Dönme, pagan, ateist, laik, Kemalist gazete ve tv’lerin; ilim, irfan, kültür, ahlak, fazilet (erdem), hayır hasenat, kemal (olgunluk) bakımından rütbe ve dereceleri çok düşük kimseleri büyütmeleri, halka örnek olarak göstermeleri çok zararlıdır ve toplumun bozulmasına, dejenere olmasına yol açar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar