Nur’dan mesaj var

57. gününe giren esaretinin ancak 56. gününde annesi, babası ve ablasıyla kucaklaşıp açık görüş yapabilen Nur’dan mesaj var. Ablası Rana Ener’in notlarından aktarıyoruz:Buradaki günlerim çok...

57. gününe giren esaretinin ancak 56. gününde annesi, babası ve ablasıyla kucaklaşıp açık görüş yapabilen Nur’dan mesaj var. Ablası Rana Ener’in notlarından aktarıyoruz:
Buradaki günlerim çok zor geçiyor. Göğe bakarak, elimdeki gazetelerimizin 2. sayfalarını tekrar tekrar okuyorum. Bu sayfada yapılan düzenleme çok güzel olmuş. Görünce çok mutlu oldum. Elimdeki gazeteler elden ele geziyor. Kütüphane gibi oldu kaldığım oda. Yeni Asya’yı burada tanıyan çoğu insan hayran kalıyor ve sizlere selam gönderiyor. Geçmişte okumadığı için hayıflanıyor.

Gazetemizde benim için yaptığınız haberler, yazdığınız yazılar beni çok duygulandırdı. “ONURumuzu çiğnetmeyiz” başlığı beni günlerce ağlattı. Aileme de çok iyi geliyor bu haberler. Allah razı olsun sizlerden. Aileme inşirah verdiniz.

Mustafa Oral Ağabeyin “Topal Hafız” yazısı bizi saatlerce ağlattı.

Sevde’nin mektubunu da sabah akşam dönüp dönüp okuyorum.

Burayı bir medrese bilip o doğrultuda yaşamaya; günlerimi Kur’an okuyarak, dua ederek, tesbih çekerek geçirmeye; imanımı sağlamlaştırarak sağlığımı korumaya çalışıyorum. Bu kara günler ne zaman biter, üzerime atılı iftira ne zaman temizlenir bilmiyorum. Gelinlik giymeye gün sayan bir kıza deli gömleği giydirmeye çalıştılar sanki. Ama başaramayacaklar inşaallah. Nişanlım Recep Beyin vefası, sadakati ve aileme desteği beni çok mutlu ediyor. Ona da dua edin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar