“Görmem!.. Duymam!.. Söylemem..” medyası..

Bakın isimlerinizi vererek yazıyorum ki, belki utanır hiç değilse beni arar, off the record da olsa, yanıt verirsiniz.1. Mehmet Aslan..Hürriyet Spor Müdürü..2. Halil Özer..HaberTurk Spor Müdürü..3- Tayfun...

Bakın isimlerinizi vererek yazıyorum ki, belki utanır hiç değilse beni arar, off the record da olsa, yanıt verirsiniz.
1. Mehmet Aslan..
Hürriyet Spor Müdürü..
2. Halil Özer..
HaberTurk Spor Müdürü..
3- Tayfun Bayındır..
Milliyet Spor Müdürü..
4- İbrahim Seten..
Vatan Spor Müdürü..
5- Murat Özbostan..
Sabah Spor Müdürü..
Pek çoğunuz yıllardan beri yakın dostlarımsınız. Hepinizi yakından biliyor, seviyor ve güveniyorum. (..dum mu desem acaba..) Ama son zamanlarda bir tekinizi bile tanıyamaz hale geldim..
Kamuoyunun tartıştığı en önemli konuları, sayfalarınıza taşımaya, hatta manşetlerden haber yapmaya değil, sözünü etmeye dahi korkar oldunuz..
Neden?. Kim susturuyor sizi?. Gazeteci için sansürlerin en kötüsü "Oto sansür"dür. Yani insanın kendi kendine koyduğu sansür.. Her sansürle savaşır gazeteci. Biz ne devirler yaşadık, 60 yılda.. Oto sansürle savaşmanın imkanı yoktur sadece..
Şimdi soruyorum..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 276 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 605 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 358 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 258 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar