Televizyona çıkmak

Televizyona çıkmak, halkımızın çok büyük çoğunluğu için büyülü bir kavram, ulaşılmaz bir hayaldir.Tabii "ohooo, beni de bir çıkarsalar neler söylerim" diyen vatandaş daha...

Televizyona çıkmak, halkımızın çok büyük çoğunluğu için büyülü bir kavram, ulaşılmaz bir hayaldir.
Tabii "ohooo, beni de bir çıkarsalar neler söylerim" diyen vatandaş daha üçüncü dakikada apışıp kalacaktır, bunu düşünemez.
Bunları, on yıl boyunca hemen her gün televizyona çıkmış olmanın rahatlığı ve azıcık da böbürlenmesiyle söylüyorum, kusura bakmayınız.
Şimdilerde muhalif gazetecilerde de bir "televizyona çıkma saplantısı" belirdi.
Çıkıyorlar da üstelik... Hemen her kanalda her akşam üçerli beşerli "geyikler kulübü" oluşturup akla gelebilecek hemen her konuda bilir bilmez ahkâm kesiyorlar.
Haftalardır her gün döndürüp döndürüp aynı yazıyı yazıyorsun, çık aynısını televizyonda da söyle hemşerim.
Patronunun kimi zaman açık, kimi zaman sinsi muhalefet yapan kanalı da var, orada kendisine yağ çekenleri terfi de ettiriyor, çık sen de konuş.
Bir terane tutturdun gidiyorsun: Anayasa değişikliği halka anlatılmıyormuş, halk başkanlık sisteminin ne olduğunu bilmiyormuş... Nasıl oy verecekmiş?
Yüzde 36'sı bilmiyormuş.
Eh, yüzde 64'ü biliyor demektir!
Yok efendim, yüzde 28'i "çok az" biliyormuş, yüzde 14'ü "biraz öğrenmiş"...
Eee, ne yapalım, daha nasıl anlatalım?
Biz de yazıyoruz, tam tersini, zıddını sen de yazıyorsun. Her iki görüş de serbest.
Kısıtlama yok, yasak yok, sansür yok, Kılıçdaroğlu'nun salladığı gibi malınıza mülkünüze el koyan da yok. (Malına el konanlar "müseccel" Fetöcüler, sen gizli Fetöcü olduğuna göre korkman gerekmez.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Utanmıyor musunuz? 01 Nisan 2023 | 3.486 Okunma Dağ nerede, fare nasıl? 31 Mart 2023 | 3.254 Okunma Alafortanfonik gelismeler 30 Mart 2023 | 1.201 Okunma Yoksun oğlum sen 29 Mart 2023 | 1.827 Okunma Var biraz da sen oyalan 27 Mart 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar