Aynı partinin mensupları!

Aynı partinin mensupları birbirlerini “FETÖ’ye hizmetle” suçlamaya ya da birbirlerini, “Bize foyalarınızı ortaya döktürmeyin” diye tehdit etmeye başlamışlarsa orada “yapabilecek” fazlaca bir...

Aynı partinin mensupları birbirlerini “FETÖ’ye hizmetle” suçlamaya ya da birbirlerini, “Bize foyalarınızı ortaya döktürmeyin” diye tehdit etmeye başlamışlarsa orada “yapabilecek” fazlaca bir şey kalmamış demektir. Ve bu insanların “aynı çatı altında” daha uzun süre siyaset yapmalarını kimse beklememelidir. Aynı çatı altında insanlar birbirlerini “yerden yere” vuruyorlarsa yapılacak en iyi iş “yolları ayırmak” ve “ayrı çatılar” altında siyasete devam etmektir.

Yukarda zikrettiğimiz dertler bugün “iktidar” partisinde aynıyla mevcuttur.

İktidar partisine mensup bir kesim, geçmişte FETÖ bünyesinde hizmet verirken bugün FETÖ muhalifi gibi davrananlara ateş püskürüyor ve onların “samimi” olmadıklarını iddia ediyor.

Böyle suçlananlar ise, “Bize foyanızı ortaya döktürmeyin” diye lafa başlayıp, “Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü” diye devam ediyorlar. Sonra da, “Eski arkadaşlıklarının hürmetine” böyle ikazda bulunduklarını sözlerine ekliyorlar.

Tarafların bu iddialarından ne anlıyoruz?

Öncelikle eski FETÖ yandaşlarının bugün “karşı çıkıyor” olmalarının arkadaşları arasında fazla “prim” yapmadığını ve “inandırıcı bulunmadığını” anlıyoruz.

Onların bu tepkilerine karşı, “Bize foyalarınızı ortaya döktürmeyin” tehdidinden kimi iktidar partisi mensuplarının “ortaya dökülecek” foyaları olduğu sonucunu çıkarıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pek de safmış! 27 Aralık 2017 | 149 Okunma Kısacık güne! 26 Aralık 2017 | 93 Okunma BM’den okkalı bir şamar! 25 Aralık 2017 | 99 Okunma BM Amerika’ya ne çekti? 23 Aralık 2017 | 66 Okunma Suriye’yi niye terk etmiyor? 22 Aralık 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar