AKP’ye yakın araştırmacı gölge MYK’da!

Oda TV'deki arkadaşlar üşenmemiş, 2020'de kaç kez CHP'yi yazdığımı hesaplamış…Bilmiyordum öğrendim, 63 yazımdan 24'ünde CHP'yi yazmışım. Araştırmacı gazeteciliğin geldiği...

Oda TV'deki arkadaşlar üşenmemiş, 2020'de kaç kez CHP'yi yazdığımı hesaplamış…

Bilmiyordum öğrendim, 63 yazımdan 24'ünde CHP'yi yazmışım. Araştırmacı gazeteciliğin geldiği yeri görmemiz açısında gerçekten önemli bir habere imza atmış Oda TV. Tebrik ederim… Bir de "Yazılarının yarısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi" demeselerdi, iyiydi. Malum, 63'ün yarısı 24 etmiyor.

Tamam, itiraf ediyorum. CHP'yi sık yazıyoruz ama malzeme bol, ne yapalım? Sonra Oda TV ve belediye medyasında CHP'lilerin merak ettiği hiçbir şey çıkmıyor. Hepsi sabahtan akşama Ekrem Başkanla, Mansur Başkanı övüyor. Hal böyle olunca bu partide olan biteni kamuoyuna duyurma görevi de bize düşüyor.

Bu girişten de anlaşılacağı üzere konumuz yine CHP… Hazırsanız başlayalım.

Televizyon ekranlarında sık sık gördüğünüz bir kamuoyu araştırmacısı var. İbrahim Uslu… Kendisi bir dönem Abdullah Gül'ün yakın ekibi içindeydi. Eşi de AK Parti'den milletvekilliği yaptı. Şimdilerde Ali Babacan'ın ekibine dahil olmuş. Ama ilginçtir kendisi hala "AKP'ye yakın araştırmacı" diye tanınıyor! Daha doğrusu kendisine çizilen imaj öyle.

Çıktığı tartışma programlarında bir güzel iktidara çakıyor. Bunu 'AKP'ye yakın' etiketiyle yaptığı için muhtemelen daha etkili olduğu düşünülüyor. Yanına kendisiyle aynı işlevi gören başkalarını da koyup "Gördünüz mü AKP'liler bile iktidarı eleştiriyor" mesajını pek bir güzel veriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de kadının adı yok 23 Nisan 2024 | 1.770 Okunma İstiklal Marşı gündemde değilmiş! 19 Nisan 2024 | 2.904 Okunma AK Parti’de değişim beklentisi 16 Nisan 2024 | 3.336 Okunma DYP’leşen CHP ve yeni nesil Demirel 12 Nisan 2024 | 874 Okunma Kusursuz bir beşinci kol çalışması 09 Nisan 2024 | 852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar