‘Rejim değişikliği’ ne demek?

Bu hafta sonunu 'sıla-i rahim'e ayırdım. Çoluğu çocuğu topladım, babam Samsun'da kızkardeşlerimin yanındaydı onu da aldım, doğru Ağasar.Şalpazarı'nda Abaluğun kahvesinin önünde bizim...

Bu hafta sonunu 'sıla-i rahim'e ayırdım. Çoluğu çocuğu topladım, babam Samsun'da kızkardeşlerimin yanındaydı onu da aldım, doğru Ağasar.
Şalpazarı'nda Abaluğun kahvesinin önünde bizim köylülerle 5-10 dakika hasbihal ettik, sonra Düzköy'e çıktık, bizim köyün eski hocası şimdiki muhtarı Şaban Hoca'nın eşliğinde Mehmet Ali Amcam'ı ziyaret ettik, sonra ver elini Acısu.
Yanık'ta babamın kadim arkadaşı –Arap dilinin üstadlarından- Hüseyin Tural'ı da ziyaret ettikten sonra Erikbeli üzerinden Kadırga'ya, oradan Ağdaş Obası'na.
Şimdi, yazı yazmak için, internet erişimi olan bir yer buldum. Maçka'dayım. Sümela'nın altında, Altındere'nin üstünde güzel bir mekan var. Derenin sesi bütün gürültüleri bastırıyor.
Memleket havası başka, insanın kafasını temizliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, evvelki gün ne dedi Rize'de?
Özetle, 'rejim değişti' dedi.
Bunu en son 21 Ocak'ta Yeni Şafak'ta yazmıştım. (Daha önce Star'da da yazmıştım ama şu dere gürültüsünde, internetten o yazıyı bulamadım.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Endişeye mahal var 15 Mayıs 2024 | 270 Okunma CHP 31 Mart’ın mesajını aldı mı? 13 Mayıs 2024 | 274 Okunma Sırada Descartes var 12 Mayıs 2024 | 179 Okunma ABD’deki Gazze haberleri ya da ‘bekçi köpeğini beklemek’ 10 Mayıs 2024 | 103 Okunma Küresel kızma 08 Mayıs 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar