Türkiye’siz yeni bir dünya kurulamaz...

Küresel sistem çöktü.Yeni bir dünya kurulacak.Yeni bir dünyanın kurulmasında, Türkiye, iyi hazırlanırsak, yeniden kurucu rol oynayacak...Biiznillah..OSMANLI'NIN TASFİYESİ VE AVRUPA'NIN TARİHTEN...

Küresel sistem çöktü.
Yeni bir dünya kurulacak.
Yeni bir dünyanın kurulmasında, Türkiye, iyi hazırlanırsak, yeniden kurucu rol oynayacak...



Biiznillah..



OSMANLI'NIN TASFİYESİ VE AVRUPA'NIN TARİHTEN ÇEKİLİŞİ...



Yüzyıl önce Osmanlı tasfiye edildi ama bir dünya düzeni inşa edilemedi.



1648 yılında Vestfalya Anlaşması'yla birlikte kurulan Avrupa Dünya Düzeni, bir yandan Avrupa'daki iç savaşları ve çatışmaları sona erdirdi, ulus-imparatorluklar üzerinden sömürgecilik ve emperyalizm saldırılarılarını küre ölçeğine genişletti. Ama öte yandan da, her yeri dize getiren Avrupalılar, Osmanlı'yı dize getirmekte çok zorlandılar.



Sonunda 20. yüzyılın başında Osmanlı'ya ölümcül darbeyi vurdular, Osmanlı'yı tarihten uzaklaştırdılar ve Osmanlı coğrafyasını paylaşmaya başladılar.



Avrupalılar, Osmanlı'nın durdurulmasıyla önlerindeki en büyük engeli bertaraf ettiklerini düşünüyorlardı. Osmanlı'yı tasfiye etmek ve parçalamak üzere tasarlanan Birinci Dünya Savaşı'nın meyvelerini yemeden Allahu Teâlâ İkinci Dünya Savaşı'nın başlarına belâ etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3) 20 Mayıs 2024 | 251 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… (2)  19 Mayıs 2024 | 433 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.891 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 330 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar