“Sırtlanlar” ve “Çakallar” “Arslan”a diz çöktürmek için her yolu deneyecekler... Teyakkuz şart!

Mübarek Mevlid günü... Türkiye, 38 şehitle hüzne büründü...Acımız büyük. Yüreğimizi yangın yerine çevirdiler. Lanet olsun hâinlere ve Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen ama...

Mübarek Mevlid günü... Türkiye, 38 şehitle hüzne büründü...
Acımız büyük. Yüreğimizi yangın yerine çevirdiler.
Lanet olsun hâinlere ve Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen ama “dost” (!) görünen, yüzümüze gülen ama terör örgütlerini kullanarak arkamızdan vurmaktan çekinmeyen emperyalist ülkelere!
Allah (cc) şehidlerimizi cennetine koysun, Rahmet Elçisi'ne (sav) komşu kılsın; ailelerine sabır versin, bu çilekeş milletin başı sağolsun. Ülkemizi her türlü fitne-fesat ve terörden korusun.
STADYUMLARI VE KALABALIK MEKÂNLARI DİKKATLE KORUMAK ZORUNDAYIZ!
Beşiktaş maçından sonra stadyumun hemen yanıbaşında Çevik-Kuvvet'e mensup polislerimize saldırılması, bu saldırının üzerinden bir dakika bile geçmeden başka bir yerde Maçka'da “canlı bomba”nın patlatılması, terör örgütlerinin de, onları kullanan kuklacı devletlerin de gözlerinin ne kadar döndüğünü gözler önüne seriyor olsa gerek.
Aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama bundan sonra gelecek muhtemel saldırılara ilişkin bir ipucu veriliyor sanki: Stadyumların terör için kullanılabileceği, seyircilerin tahrik edilebileceği ve -Allah korusun ama- bizzat stadyumların içinde bombaların ve “canlı bomba”ların patlatılabileceği ürpertici gerçeği bu!
Ürpertici bir senaryo bu ama hâinler de, onları kullanan kuklacı aşağılık istihbarat örgütleri de sanki böyle bir mesaj vermek istiyorlar gibi bir hisse kapıldım ve ürktüm.
Ülkenin istihbarat birimlerinin, güvenlik güçlerinin bu tür ürpertici ihtimalleri aslâ gözardı etmemeleri gerektiğini hatırlatma gereği hissettim her şeye rağmen.
Bunu biraz da başka ülkelerde, Afrika, Latin Amerika ve başta Mısır olmak üzere bazı Arap ülkelerinde yaşanan bu tür ürpertici terör hâdiselerini gözönünde bulundurarak hatırlatayım istedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3) 20 Mayıs 2024 | 269 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… (2)  19 Mayıs 2024 | 434 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.891 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 330 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar