Mesut Özil, Almanlara ayna tuttu

Çilekeş bir “gurbetçi” çocuğu Mesut Özil.Dünya kupası maçlarından sonra Almanya’da Alman medyasında, özellikle Nazi ruhunun en ilkel temsilcisi Bild gibi kitle gazetelerinde Erdoğan’la...

Çilekeş bir “gurbetçi” çocuğu Mesut Özil.

Dünya kupası maçlarından sonra Almanya’da Alman medyasında, özellikle Nazi ruhunun en ilkel temsilcisi Bild gibi kitle gazetelerinde Erdoğan’la çektirdiği fotoğraf servis edilip de ırkçı saldırıların hedefi hâline getirilince, Alman millî takımını bıraktığını açıkladı “gurbetçimiz”.

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı açıklama Almanya’da şok etkisi yaptı.

Anlaşılan o ki, Mesut Özil’in Almanların ırkçılıklarını yüzlerine vurması, bunun Almanya’da küçük ölçekli bir depreme yol açması pek beklenmiyordu.

Bir açıklamayla Almanların Nazi geçmişlerinin nasıl hortlayabileceğini gözler önüne serdi Mesut Özil.

Özil’in “başarılı olunca Alman, başarısız olunca Göçmen” olarak görüldüğünü hatırlatması, Alman kamuoyunu rahatsız etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3) 20 Mayıs 2024 | 282 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… (2)  19 Mayıs 2024 | 436 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.891 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 330 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar