ABD seçimleri: Sistemin zaferi ve küresel çatışmanın ayak sesleri...

ABD seçimleri, Türk televizyonlarından ân be ân, canlı verildi sabaha kadar...Buraya kadar bir sorun yok: Dünyanın en güçlü ülkesinin seçimlerinin canlı verilmesi bir şekilde anlaşılabilir bir...

ABD seçimleri, Türk televizyonlarından ân be ân, canlı verildi sabaha kadar...
Buraya kadar bir sorun yok: Dünyanın en güçlü ülkesinin seçimlerinin canlı verilmesi bir şekilde anlaşılabilir bir şeydir.

Ama sorun bundan sonra başlıyor: Türk televizyonlarında, istisnasız bütün televizyonlarda, ABD seçimlerinden ötürü sunucuların, yorumcuların yaşadıkları heyecan gözyaşartıcıydı!

CELLADINA ÂŞIK BEYAZ TÜRKLERE ÜZÜLDÜM: ABD'DEN BANA NE!

Bir ân, işgal edilmiş bir ülkede gibi hissettim kendimi! Evet Türkiye, fiilen işgal edilmemişti elbette; ama zihnen işgal edilmişti, kesinlikle!

Sabaha kadar Türk televizyonlarında neredeyse herkes Hillary güzellemeleri yaptı. Hillary kesin olarak kazanacaktı! Amerikan medyası, inanılmaz bir Hillary propagandası yapmıştı.

Ama Trump, herkesi ters köşe yapmayı başardı. Bizimkiler neye uğradıklarını şaşırdı!

ABD seçimleri'nde Trump kazandı diye sevinmedim. Sabaha kadar Hillary trampetleri çalan celladına âşık tasmalı çekirgelere, Beyaz Türkler'e üzüldüm!

Rahmetli Erbakan Hoca'nın dediği gibi, “ABD'den bana ne!” Trump'tan, Hillary Clinton'dan bana ne! Al birini vur ötekine!

YİNE İSRAİL'E HİZMET EDECEKLER... YİNE MÜSLÜMAN KANI DÖKECEKLER...

Ama aptal olmanın da âlemi yok: Amerikan seçimleri, dünya için önemli elbette.

Kısa vadede: Ülkemizin ve bölgemizin huzuru 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3) 20 Mayıs 2024 | 290 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… (2)  19 Mayıs 2024 | 439 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.892 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 330 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar