Haçlı Seferi ve Kudüs

Her şey 11 Eylül saldırılarıyla başlatıldı. Küresel hegemonik güç olan ABD küresel bir teröre maruz kalmış, adeta kalbinden vurulmuş ve bunu da tüm dünyaya naklen ilan ediyordu.Dönemin ABD...

Her şey 11 Eylül saldırılarıyla başlatıldı. Küresel hegemonik güç olan ABD küresel bir teröre maruz kalmış, adeta kalbinden vurulmuş ve bunu da tüm dünyaya naklen ilan ediyordu.

Dönemin ABD Başkanı George Bush 11 Eylül intihar saldırılarının ardından Amerikan vatandaşlarına hitaben yaptığı konuşmada terörizme karşı Haçlı Seferi başlattığını ilan etti.

Peki, onlara göre terörist kimdi?

Saldırının hemen ardından uluslararası basın ve medya kuruluşları Müslümanları sorumlu gösteren, terör ve İslam imajını yan yana getirerek algı operasyonlarına başlamışlardı.

O günden sonra hızla artan terör saldırıları yeni nesil küresel savaşın fitilini ateşlemişti.

Müslümanlara karşı “Haçlı Seferi” başlatan “Batı Dünyası” terör bahanesiyle Müslüman coğrafyaları kan gölüne çevirmeye başladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünya Değişirken Yapılması Gerekenler... 03 Eylül 2018 | 6.823 Okunma Yüz Yılın Fırsatı 27 Ağustos 2018 | 85 Okunma Artık yüzyüzeyiz 20 Ağustos 2018 | 4.567 Okunma Türkiye’nin bazı gerçekleri 13 Ağustos 2018 | 368 Okunma Enflasyon sorunu nasıl çözülür? 06 Ağustos 2018 | 2.458 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar