Yine ıskaladın Hıncal ağabey!

Tacizi, tecavüzü, kadına şiddeti önlemenin yolu hukuk kuralları içinde caydırıcı tedbirler almak, göz korkutan müeyyideler uygulamaktan geçer Hıncal ağabey. Bu ülkenin kadınlarının, kızlarının gündüz vakti tek başlarına yürüme hürriyetini engelleyen...

Hıncal ağabeyin her gün köşemi satır satır okuyup mercek altına alması, çoğunlukla eleştirip, zaman zaman da övmesi hoşuma gitmiyor değil. Öyle ya, bir meslek duayeni beni okuyor, ciddiye alıyor, köşesinde yazılarımı analiz ediyor. Daha ne isteyeyim? Üstelik onunla bu köşeden fikir tokuşturmak da bana büyük keyif veriyor.

Hıncal ağabey bu kez de benim "O savcıyı alnından öpüyorum" başlıklı yazıma takılmış. Önce metroda, sonra caddede, ardından sığındığı mağazada bir genç kadını adım adım izleyen, sonra da işi daha da ileri götürüp hem sözlü hem fiziksel tacizde bulunan adamla ilgili tutuklama kararı veren savcının yanlış yaptığını söylemiş. Hatta bu tacizciyi bir güzel savunmuş. Demiş ki, "Kızları takip etmek bizim ata sporumuzdur, ne var bunda?.." Ayrıca "Yüksel, yazısının gerekçelerini anlatsın da öğrenelim" demiş.

Aslında cevap, yukarıdaki satırlarımın arasında gizli Hıncal ağabey... Kız, karakolda verdiği ifadede tacizin sözlü kalmadığını, fiziksel tacize kadar uzandığını belirtmiş. Sanırım bu ayrıntıyı kaçırdın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 48 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 451 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar