‘Tatavlalı’ BBCS’ye çok yakıştı

Atv'nin aksiyon dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam salı gecelerinin tartışılmaz reyting lideri haline geldi. Dizinin bu kadar ilgi görmesinin pek çok nedeni var. Bunlardan biri de oyuncu kadrosunun sürekli iyi oyuncularla takviye edilmesi. Son olarak...

Atv'nin aksiyon dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam salı gecelerinin tartışılmaz reyting lideri haline geldi. Dizinin bu kadar ilgi görmesinin pek çok nedeni var. Bunlardan biri de oyuncu kadrosunun sürekli iyi oyuncularla takviye edilmesi.
Son olarak BBCS'nin kadrosuna Engin Benli de katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da "Yaman" karakteriyle izlediğimiz Benli, BBCS'ye ise "Tatavlalı" olarak katıldı ve daha ilk bölümünden diziye müthiş bir ivme kazandırdı.
Tatavlalı, kökü dışarıdaki bir örgütün Türkiye'deki lideriydi ve İstanbul sözde ondan soruluyordu. Bu nedenle de giderek güçlenen ve yakın adamlarını birer birer etkisiz hale getiren Cezayir'in ayağına dolanmasına engel olmak istiyordu. Son derece kibirli ve acımasız bir karaktere sahip olan Tatavlalı ile Cezayir, ilk bölümde üç kez karşı karşıya geldi. Şimdilik sonuç 2-1 Cezayir'in lehine görünüyor.



Asıl adı Tansu olan ve bunu herkesten gizleyen Tatavlalı, gerçek isminin Cezayir tarafından yüzüne...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 229 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.731 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar