Rezaletin en ağdalısı

Gündüz reality programlarının şirazesi hepten kaydı. Her gün ayrı bir iğrenç hikaye irin gibi ekrandan taşıp odalarımıza doluyor. Show TV'deki Didem Arslan Yılmaz İle Vazgeçme programında 75...

Gündüz reality programlarının şirazesi hepten kaydı. Her gün ayrı bir iğrenç hikaye irin gibi ekrandan taşıp odalarımıza doluyor.
Show TV'deki Didem Arslan Yılmaz İle Vazgeçme programında 75 yaşındaki Necmettin bey ile 43 yaşındaki sevgilisi Sevim hanım tarafından dolandırıldığı iddiasıyla programa başvurmuştu.



Adam, kuaför sevgilisinin Bahçeşehir'deki dükkanında hanımlara yaptığı edep yeri ağda işlemlerinin görüntülerini kendisine gösterdiğini iddia etti. Sunucu Didem Arslan Yılmaz büyük bir şaşkınlık içinde "Peki ama neden?" diye sorunca, adamdan inanılmaz bir yanıt geldi: "Kendisininkiyle karşılaştırmam için..."
Buraya kadar yazmakta zaten zorlandım. Daha fazlasına dermanım yok.
Sözün özü, son durumumuz budur. Gel de Danimarka'yı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 24 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 91 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 716 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 242 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 472 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar