Öyle bir Eşkıya geliyor ki...

Benim gibi pek çok Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tutkunu için müjde geldi. Atv'nin sevilen dizisinin 26 Ekim Salı akşamı 200'üncü bölümüyle ekranda olacağı açıklandı. Hiçbir...

Benim gibi pek çok Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tutkunu için müjde geldi. Atv'nin sevilen dizisinin 26 Ekim Salı akşamı 200'üncü bölümüyle ekranda olacağı açıklandı.
Hiçbir karakteri eskitmemesiyle bilinen Eşkıya bu sezon pek çok sürprize gebe. İşin tadını kaçırmamak için bildiklerimi şimdilik kendime saklayacağım. Ama seyirciyi şoke edecek kayıpların yaşanacağını, onların yerine herkesin aşık olacağı yeni karakterler geleceğini söyleyebilirim.
Uğur Yücel ve Levent Ülgen'in yeni sezonda dizide yer alacağını Yakından Kumanda okurları bu sütunlardan öğrenmişlerdi. Siz o yazıyı okuduktan sonra yeni kadro giderek genişledi. Oyuncular arasına 11 isim daha katıldı. Hem de ne isimler? Nurseli İdiz, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Yosi Mizrahi, Burcu Binici, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan da Eşkıya'ya katıldı. Ve son bomba: İlker Aksum da önemli bir karakteri canlandırmak üzere bu sezon Eşkıya'da olacak.
Tezkere bekleyen askere döndüm... Şafak 10... Gel 26 Ekim, geeel!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 292 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 239 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar