Okurun kalbi deprem bölgesinde atıyor

Yakından Kumanda'nın duyarlı okurları, felaketin ilk saatlerinden itibaren yorum, görüş ve önerileriyle bana rehber oluyor, olayı daha iyi kavramama, halkın nabzını tutmama yardımcı oluyorlar. Onlar, hepimizin ruhundaki...

Yakından Kumanda'nın duyarlı okurları, felaketin ilk saatlerinden itibaren yorum, görüş ve önerileriyle bana rehber oluyor, olayı daha iyi kavramama, halkın nabzını tutmama yardımcı oluyorlar. Onlar, hepimizin ruhundaki artçı sarsıntıların sesi, nefesi oluyorlar. İşte okurlarımın birbirinden değerli mesajları:
"Yüksel Bey'ciğim yüreğimiz yandı. Derler ki 'Ateş düştüğü yeri yakar' ama bu ateş o kadar büyük ki tüm Türkiye'yi yaktı. Naçizane benim de birkaç önerim var, maddeleyecek olursak:
1- Müteahhitlerimizin ellerinde satışa hazır binlerce ev/daire var. Acaba bunlar depremzedelere tahsis edilemez mi?
(Hiç olmazsa evleri yapılıncaya kadar ya da düşük kiralarla) 2- Halkımızın büyük bir çoğunluğu, depremzedeleri (Özellikle kadınlar ve çocuklar) evlerinde misafir etmek istiyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız bu organizasyonu yapabilir. (Bazı kötü niyetli kişilerin istismar alanına açık bir teklif o yüzden Bakanlık eliyle yapılmalı.) 3-Aynı Bakanlık, anasız- babasız çocukları 'evlat edindirme' veya 'koruyucu aile olmak' için bir kampanya başlatabilir.
4- TOKİ evleri yıkılmamış hatta hasar bile almamış....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 474 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 241 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar