Kılıçdaroğlu artık Mizahın konusu

Daha önce de önemli tespit, yorum ve önerileriyle köşemize konuk olan Emekli Müsteşar Yardımcısı Yavuz Yüksel bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan yurt dışına...

Daha önce de önemli tespit, yorum ve önerileriyle köşemize konuk olan Emekli Müsteşar Yardımcısı Yavuz Yüksel bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan yurt dışına kaçacak" şeklindeki "uçurtmasını" analiz etmiş:
"Sayın Aytuğ; yazılarınızı, yorumlarınızı zevkle ve takdirle izliyorum. Kılıçdaroğlu'nun yalan, iftira ve çarpıtmalarının 27 Mayıs öncesine gelmesinin bir hikmeti olduğuna inanıyorum.
Bazı gazetelerin bu yalan ve çarpıtmaları, 27 Mayıs öncesi ve sonrası muhalif gazetelerde çıkan yalanlarla irtibatlandırarak mizah ve ironi şeklinde (hatta manşetten) vermesi onu ve destekçilerini gülünç duruma düşürebilir. Bunu nefret sosyolojisi sahiplerinin de merak ederek okuması sağlanmış olabilir. Şöyle ki; "Cumhurbaşkanı 12 uçakla yurt dışına kaçmayı planlıyor, ABD; altın, mücevher ve para yüklü olması kaydıyla ülkesine kabul edebileceğini bildirdi" ya da "Bazı muhalif üniversite gençlerinin kıyma makinalarına atıldığı" gibi... Henüz ispatlanamayan bu iddiaların Sayın Kılıçdaroğlu'nun güçlü istihbaratıyla (!) ispatlanabileceği yazılabilir.
Sayın Aytuğ, gazetelerimizde bu gibi konuları mizah ve ironi üslubuyla, hukuk da dikkate alınarak hazırlayacak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 245 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar