İşte bu ‘Çile’ çekilir...

Kim bilir kaçıncı kez bir yazıya "Atv Hafta Sonu Kahvaltı Haberleri'nin acar muhabiri Altay Altuğ yine yüreklere dokunan özel bir haberin altına imza attı" cümlesiyle başlıyorum. Ama hak ediyor, ne yapayım? Bu haftanın...

Kim bilir kaçıncı kez bir yazıya "Atv Hafta Sonu Kahvaltı Haberleri'nin acar muhabiri Altay Altuğ yine yüreklere dokunan özel bir haberin altına imza attı" cümlesiyle başlıyorum. Ama hak ediyor, ne yapayım?
Bu haftanın gönül telimizi titreten haberi, Çatalca'daki Çile kızımızın düğünüydü. Siz benim düğün dediğime bakmayın. Olan biten tamamen bir oyundan ibaretti. Ama ne oyun?..



33 yaşındaki Çile henüz bir yaşındayken geçirdiği bir kaza nedeniyle zihinsel engelliydi. Bir gün "mahallenin eniştesi" olarak bilinen Osman Bakır ağabeyine "Ben de gelin olmak, gelinlik giymek istiyorum" deyince bütün mahalle seferber oldu. Gelin arabası süslendi, en güzelinden bir gelinlik seçildi, kuaförde gelin saçı yapıldı. Akşam mahallenin ortasında yapılan düğün ise görülmeye değerdi. Geriye ise Altay Altuğ'un şahane haberi ve kameraman Murat Tuzcu'nun enfes görüntüleriyle kalplere nakış gibi işlenen Çile'nin kocaman gülümsemesi kaldı.
Haber dönüşünde ise İbrahim Sadri'nin şiirsel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 246 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 177 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar