Hıncal Ağabey’in ardından...

Okurlarım aylardır Hıncal Uluç'un sağlık durumunu bana sorup durdular. Ben de Hıncal Ağabey'in izin verdiği ölçüde onları bilgilendirmeye çalıştım. Şimdi ise Yakından Kumanda okurlarının...

Okurlarım aylardır Hıncal Uluç'un sağlık durumunu bana sorup durdular. Ben de Hıncal Ağabey'in izin verdiği ölçüde onları bilgilendirmeye çalıştım. Şimdi ise Yakından Kumanda okurlarının taziye günü. İşte Usta'nın ardından yazdıkları:
"O kadar üzgünüm ki, bir kanadım koptu sanki. Görüşleri, fikirleri, ayrıntılı yazılarıyla etkili bir insandı. Nezdinizde Hıncal Uluç'a Allah'tan rahmet, sizlere de başsağlığı dilerim." (Murat Aydın)
"Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın. kim doldurur yerini? Ailesine Rabbim sabır versin. Ne güzel aile muhabbeti anlatısı vardı. Kimlerden okuyacağız öyle hoş yazıları?" (Mustafa Er)
"Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun. Eleştirilmesi gerekeni sonuna kadar eleştiren, övülmesi gerekeni öven çok kıymetli bir gazeteciydi." (Muhammet Kara)



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 312 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 228 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 158 Okunma Neredesiniz babayiğit mizahçılar? 23 Mart 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar