Gencebay ailesinin bilinmeyenleri

TÜMBİFED'in (Tüm Bürokratlar ve İşadamları) Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri gecesinde uzun uzun sohbet ettiğim sevgili ağabeyim Orhan Gencebay ve değerli eşi Sevim Emre ile muhabbetimizden iki bomba haber...

TÜMBİFED'in (Tüm Bürokratlar ve İşadamları) Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri gecesinde uzun uzun sohbet ettiğim sevgili ağabeyim Orhan Gencebay ve değerli eşi Sevim Emre ile muhabbetimizden iki bomba haber çıktı.
İlk müjde Orhan Baba'yı özleyenlere: Gencebay, yeni teklisini seslendirmek için önümüzdeki hafta stüdyoya giriyor. Siz benim "tekli" dediğime bakmayın. Albümde sözü ve bestesi Orhan Gencebay'a ait 5 tane sıfır kilometre şarkı yer alıyor.
İkincisi ise bir televizyon yazarı olarak beni "Nasıl olur da haberim olmaz?" diye utandıran bir gelişme. Meğer çiftin çocukları Gökhan Gencebay usta bir dizi oyuncusu olup çıkmış da benim haberim olmamış. Önce Nöbet'te oynayan Gökhan, TRT 1'in dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki "Bülbül" karakteriyle sezon boyu döktürmüş. Yakışıklılığı, Yunan heykellerine taş çıkartan müthiş vücudu ve özellikle de aksiyon sahnelerindeki yeteneğiyle göz dolduran Gökhan Gencebay'ın yer aldığı sahneleri arşivden çıkartıp, izledim. "Bir yıldız doğuyor" diyeceğim ama yıldız zaten çoktan göğe asılmış da benim ruhum duymamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğurlu tik’in uğuru 29 Mart 2024 | 40 Okunma Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 461 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar