Bu da aldatma düellosu

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce'nin tanıtımını hayretten ağzım bir karış açık izledim. Kadınlardan biri diğerine diyordu ki. "Eğer senin kocanı baştan çıkarabilirsem, benim dediğim olacak."...

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce'nin tanıtımını hayretten ağzım bir karış açık izledim. Kadınlardan biri diğerine diyordu ki. "Eğer senin kocanı baştan çıkarabilirsem, benim dediğim olacak." Sanırsınız adamın iki bacağına asılıp "Ladesim lades olsun mu?" diyecekler.
Geçenlerde "Pavyon dansıyla dizi tanıtımı olur mu?" diye yazmıştım. Meğer başıma daha beteri gelecekmiş... Yahu aldatma denilen alçakça fiil, bu kadar mı hafife alınır? Bu denli mi sıradanlaştırılır? Siz neyin peşindesiniz?
Yine kısa süre önce bu köşede yazmıştım, "Bu milletin fabrika ayarlarıyla oynamayın" diye.



Kendimi dört bir yandan kuşatılmış hissediyorum. Sosyal medya zaten uzun süredir gaz sıkışması nedeniyle patlamaya hazır bir kanalizasyona döndü. Bu kadar "çürüme", eğer gazı alınmazsa metan patlamasına yol açar. Bunu, yıllar önce 51 kişinin ölümüyle sonuçlanan çöplük patlamasını yaşamış bir hemşeriniz olarak söylüyorum.
Sanki gizli bir karargahtan emir almış gibi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 137 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 415 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 296 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar