Bir müjde de futbolsevere

Hizmet odaklı yönetimin en yeni müjdesi sporseverlere geldi. Yeni sezonla birlikte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konfederasyon Kupası, TRT ekranlarından 3 yıl boyunca şifresiz yayınlanacak. Artık küçücük cep...

Hizmet odaklı yönetimin en yeni müjdesi sporseverlere geldi. Yeni sezonla birlikte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konfederasyon Kupası, TRT ekranlarından 3 yıl boyunca şifresiz yayınlanacak.
Artık küçücük cep telefonlarının ekranlarında sürekli donan görüntülere mahkum kalmayacaksınız. Futbol keyfiniz, onca para ödemenize rağmen teknik yetersizliklere kurban gitmeyecek. Devletin televizyonunda takımlarımızın Avrupa maceralarını ücretsiz olarak keyifle izleme olanağı bulacaksınız.
Bu arada Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi'nden dezenformasyonu önlemek adına bir de açıklama yapıldı:
"Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'TRT, Şampiyonlar Ligi yayın hakları için 100 Milyon Euro teklif vermiş. Bunun yarısı zarar yazar' iddiası doğru değildir. Söz konusu yayın hakları için sosyal medya hesaplarında paylaşılan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Yayın hakları maliyeti, TRT'nin reklam ve üyelik gelirleri gibi ticari girişimleri ile rahatlıkla karşılanabilecek düzeydedir. TRT, Türk futboluna desteğinin bir göstergesi olarak, Türk takımı maçlarını TRT 1 ve TRT Spor kanallarından şifresiz olarak halkımızın hizmetine sunacaktır."
Oh be... Dünya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 137 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 415 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 296 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar