Aşk üçgeninin ‘iç acılarının’ toplamı

Atv'nin her hafta daha büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki aksiyon ve aşk dengesi mükemmel tutturulmuş. Bu yönüyle BBCS, sadece mafya dizilerine meraklı erkekleri değil, kadınları da ekran başında...

Atv'nin her hafta daha büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki aksiyon ve aşk dengesi mükemmel tutturulmuş. Bu yönüyle BBCS, sadece mafya dizilerine meraklı erkekleri değil, kadınları da ekran başında topluyor. Bu hafta Cezayir, Leyla'yı karşısına alıp öyle etkileyici bir konuşma yaptı ki, özellikle kadınların kafası iyice karıştı.
Halihazırda iki eşe sahip olan Cezayir, bir kalbe iki aşkın sığacağını savunuyor. Ekran başında buna ikna olan romantikler olduğu gibi, şiddetle karşı çıkanlar da var elbet.
Senaristler aşk üçgeninin "iç acılarını" hesaplayadursun, ben bu cihana iki aşkın sığmayacağı kanaatindeyim. Bu durumda iki kadından birinin ölmesi ihtimali her geçen hafta kuvvetleniyor. Sakın senaryo hakkında önceden bilgi aldığım sanılmasın. Zaten spoiler vermek hiç adetim değildir. Ben sadece içime doğanı paylaşıyorum.
O halde bahisler açılsın. Sizce kim gidecek? Leyla mı, Firuze mi?

Ah Halit ağabeyim...
Bunun adı yaprak dökümüdür. Bir televizyon çocuğu olarak gençliğime hazan çöküyor. Yemyeşil yapraklar birer birer sararıp düşüyor.
Halit Kıvanç sadece bir spiker ve sunucu değil, mikrofonda bir devrin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 224 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 107 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 463 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 79 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 465 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar