Asıl ‘bahar’ böyle gelir

Buradan, hangi partiye gönül verirse versin tüm vatandaşlara Teknofest Festivali'ni ziyaret etmeye çağırıyorum. Eğer afetlerin üzerimizde yarattığı olumsuz psikolojiyi silkelemek, seçim arifesindeki siyasi gerginliğin...

Buradan, hangi partiye gönül verirse versin tüm vatandaşlara Teknofest Festivali'ni ziyaret etmeye çağırıyorum. Eğer afetlerin üzerimizde yarattığı olumsuz psikolojiyi silkelemek, seçim arifesindeki siyasi gerginliğin yarattığı stresten kurtulmak ve ülkeniz adına gerçekten umut dolmak istiyorsanız, adresiniz 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek Teknofest olsun.
Geçen yıl festivali ziyaret etmiş, nasıl moral bulduğumu, nasıl Türk olmaktan gurur duyduğumu, ürettiğimiz müthiş teknolojiyi ve bu yolda emek veren başarılı gençleri görünce nasıl umutla dolduğumu bu sütunlarda uzun uzun anlatmıştım.
Bu yıl ise dünyaya parmak ısırtan MMU (Milli Muharip Uçak) ve Kızılelma da orada olacak. Eşimi, kızımı yanıma alıp saatlerce festivalin keyfini çıkaracak ve eve hem mutlu hem de umutlu bir aile olarak döneceğiz inşallah.



Sadece o kadar mı? Deniz Kuvvetlerimizin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu da hizmete girecek....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Takipçi’ her zaman ‘seyirci’ değildir 07 Mayıs 2024 | 13 Okunma Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 223 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 228 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 108 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 465 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar