‘Aldatma’ girdabı

Aldatma bir "yalan" olmaktan çıkıp, adeta "tiryakilik" haline geleli çok oluyor. Aldatma derken, sadece gönül ilişkilerindeki sinsi eylemleri kastetmiyorum. İş hayatından arkadaşlıklara, aile ilişkilerinden merdiven altı...

Aldatma bir "yalan" olmaktan çıkıp, adeta "tiryakilik" haline geleli çok oluyor. Aldatma derken, sadece gönül ilişkilerindeki sinsi eylemleri kastetmiyorum. İş hayatından arkadaşlıklara, aile ilişkilerinden merdiven altı üretime, hatta futbolda penaltı almak için takla atmaya kadar hemen her alanda birbirimizi kandırma yarışındayız.
Atv'nin yeni dizisi Aldatmak ise bu durumun adeta MR'ını çekiyor. Dizide öyle bir aldatma silsilesi var ki, izleyene darbe üzerine darbe vururken, çiğ süt emmiş insanoğluna körü körüne inanmanın nasıl büyük bir hata olduğunu gözler önüne seriyor.
Kocası Tarık, hakime Güzide'yi aldatıyor. Tarık aynı zamanda müvekkillerinin kara paralarını saklayıp, devletin alacağı vergiden de çalıyor. Hakime hanım Güzide'nin Hukuk Fakültesi'ndeyken gözdesi olan bir Seyfi var. Muhtemelen bizim Hakime Hanım da başına gelenlerden sonra eski okul arkadaşı Seyfi'ye meyledecek.
Ailenin okuldan atılan kızları Oylum, Erasmus'la Hollanda'ya gitmiş gibi yapıp ABD'ye göçmeye kalkıyor. Yalanına aile dostlarının oğlunu da ortak ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğurlu tik’in uğuru 29 Mart 2024 | 21 Okunma Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 454 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar