Telekom

Oktar Cerit, Beyrut büyükelçiliğimizin katibiydi, şehrin en kalabalık bölgesi olan Hamra caddesinde bir kafede çayını yudumluyor, gazete okuyordu, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler, takır takır bastılar...

Oktar Cerit, Beyrut büyükelçiliğimizin katibiydi, şehrin en kalabalık bölgesi olan Hamra caddesinde bir kafede çayını yudumluyor, gazete okuyordu, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler, takır takır bastılar tetiğe, iman tahtasına şarjörü boşalttılar… Katillerin kim olduğu alenen belliydi ama asla yakalanmadılar, Lübnan devleti korudu.

Lübnan Büyükelçiliğimiz tarandı mı? Tarandı.
Lübnan Büyükelçiliğimize füze fırlatıldı mı? Fırlatıldı.
Lübnan Büyükelçiliğimiz bombalandı mı? Bombalandı.
Lübnan’da THY büromuz bombalandı mı? Bombalandı.
Lübnan’da turizm büromuz bombalandı mı? Bombalandı.
Hem Pkk’nın hem Asala’nın yuvası neresiydi? Lübnan’dı.
Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğunu silahlarla işgal edip, 56 Türk vatandaşını rehin alan, konsolomuz Kaya İnal’ı ağır yaralayan, güvenlik görevlimiz Cemal Özen’i şehit eden teröristler nereliydi? Lübnanlı’ydı.
İstanbul’da Topkapı Sarayı’nı otomobilin bagajına yerleştirdikleri bombayla havaya uçurmayı planlarken, yanlışlıkla erken patlama sonucu havaya uçan teröristler nereliydi? Lübnanlı’ydı.
Asala ilk radyo yayınını nerede başlattı? Lübnan’da başlattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.355 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.124 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.831 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.730 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.039 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar