Talihsiz papağan

Sayın ahalimizden en çok mesaj alan yarışmacı “gelin” oldu, sayın ahalimizin en beğendiği damadı uyuşturucu komasından ölü buldular. Kaynana Semra “asker kızıyım, şehit verdim” dedi...

Sayın ahalimizden en çok mesaj alan yarışmacı “gelin” oldu, sayın ahalimizin en beğendiği damadı uyuşturucu komasından ölü buldular.
Kaynana Semra “asker kızıyım, şehit verdim” dedi, kaynana Semra’yı “şehit anası” ilan ettiler, tabuta Türk Bayrağı sardılar.
Fatih Camisi’ndeki cenaze töreninde izdiham oldu, sayın ahalimiz tabutla fotoğraf çektirebilmek için birbirini ezdi, cenaze namazında en önde durabilmek için yumruklaşmalar oldu.
Televizyonlar kesintisiz dörder saat canlı yayın yaptı, muhabirler geniş açı alabilmek için minareye çıktı.
Kayınpeder genç sevgilisiyle geldi, musalla başında tekme tokat kavga çıktı, polis copla dağıttı, kaynana bayıldı, kalabalıktan bunalan hıyartonun biri “bomba varr” diye bağırdı, panik çıktı, arbedede yaralananlar oldu.
Akşam ana haber bültenleri bu haberle başladı, bu haberle bitti, ana haber bültenlerinde toplam 97 dakika yeraldı.

O kadar şarkı yarışması yapıldı, sayın ahalimiz tarafından en çok kim sevildi? Bayhan…
Aslında başlangıçta o kadar çok sevilmiyordu, yarışmanın ilerleyen haftalarında amcasının oğlunu öldürdüğü, cinayetten hapis yattığı, çıkınca birini bıçakladığı, polis tarafından arandığı ortaya çıktı, aniden kıymete bindi, rekor sayıda oy almaya başladı.
Asrın liderimiz bile “ailece Bayhan’ı destekliyoruz” açıklamasında bulundu.
Final gecesi açık olan her 100 televizyonun 61’inde Bayhan vardı, Dünya Kupası’ndaki Brezilya-Türkiye milli maçını bile geçmişti.
Bilahare, polisle silahlı çatışmaya giren otomobilde yakalandı, “bana komplo kuruldu” dedi, esrar bulundurmaktan yargılandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.350 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.116 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.727 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar