Bumerang

Sadun Aren gibi bir büyük iktisat profesörü, bir büyük siyaset adamı çıktı Erzurum’un bağrından… Arif Sağ gibi bir büyük sanatçı, rol model bir milletvekili doğdu Erzurum’da…...

Sadun Aren gibi bir büyük iktisat profesörü, bir büyük siyaset adamı çıktı Erzurum’un bağrından… Arif Sağ gibi bir büyük sanatçı, rol model bir milletvekili doğdu Erzurum’da… Sırrı Atalay gibi bir büyük hukukçu, bir büyük devlet adamı yetiştirdi, Ünal Erkan gibi bir büyük bürokrat, liyakat sahibi bir bakan kazandırdı, Bayram Meral gibi bir büyük sendikacı, emekçi bir milletvekiliyle gurur duydu Erzurum.

E şimdi, Erzurum’u temsil eden milletvekiline bakıyoruz…

“Benzin istasyonlarındaki kuyruklar benzin zamları yüzünden değil, zam kuyruğu yok, otomobil sayısı fazla, o yüzden kuyruk var” diyor!

Mustafa Necati bey, Celal Bayar, Vasıf Çınar, Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Yusuf Hikmet Bayur, Lütfi Kırdar, Hamdullah Suphi Tanrıöver, Samet Ağaoğlu gibi, milli mücadele kahramanı, istiklal madalyalı, efsane milletvekilleri çıkardı Manisa.

Ve, bugün Manisa adına Tbmm’de konuşana bakıyoruz…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.347 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.114 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.727 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar