Üç önemli kitap

Kıdem tazminatı konusu daha çok tartışılacak. Bu konuya biraz ara verip, beğendiğim üç kitabı tanıtayım...

POSTMODERNİZMİN KISKACINDA SOL VE PROPAGANDA
Atilla Cemal Eşen’in Postmodernizmin Kıskacında Sol ve Propaganda kitabı Yayın B ([email protected], Yergök Kitap, Tiyatro Sok.71/1, Karşıyaka, İzmir) tarafından geçen ay yayımlandı. 

A.C.Eşen kapitalizmin insanlığı getirdiği durumdan yakınıyor ve şunları yazıyor: "Mevcut düzenden memnun değiliz. Bir taraftan savaşlar, sömürü, eşitsizlik, adaletsizlik, geçim zorluğu; bir taraftan büyük bir hızla toplumsal dokuya ve eğitime nüfuz eden gericilik, kültürel yozlaşma. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi, her geçen gün daha fazla üstümüze gelen kentler ve beraberinde gelen çevre sorunları; yok edilen doğa. Zehirlenen hava, toprak, denizler ve gökyüzü. Bir taraftan tıp bilimindeki ilerlemeden söz edilirken, diğer taraftan genç yaşta kanserden ve kronik hastalıklardan ölümler artıyor. Sistem bir taraftan hasta ederken, diğer taraftan sağlık hizmetlerinden servetler kazanıyor. Yediklerimize, içtiklerimize, soluduğumuz havaya güvenemez olduk."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 52 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 148 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 79 Okunma Ahiler ve mevlana 14 Ekim 2019 | 270 Okunma Türk-İş geçmişte neleri savunuyordu? Emek platformu programı 12 Ekim 2019 | 101 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar