Yüzündeki Rabbi Yessir’e ne oldu?

Akşener, o günlerin en popüler tartışması “kim cumhurbaşkanı olacak”, “kazanacak aday” tartışmalarının bir yerinde İBB Başkanı İmamoğlu’nu överken dindar olduğunu...

Akşener, o günlerin en popüler tartışması “kim cumhurbaşkanı olacak”, “kazanacak aday” tartışmalarının bir yerinde İBB Başkanı İmamoğlu’nu överken dindar olduğunu söylediği ablasının, İmamoğlu’nun yüzünde ‘Rabbi Yessir’ gördüğünü söylediğini aktarmıştı.

Akşener, daha sonra iki yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İmamoğlu ve Yavaş’ı işaret eden açıklamalar yaptı, İmamoğlu’na açılan davada Saraçhane’ye gitti, nihayet seçime birkaç ay kala en son masadan kalktığında da İmamoğlu ve Yavaş’ı partilerine isyan edip, Samsun’a çıkmaya çağıracak kadar ileri gitti.

Her ne kadar şimdi İmamoğlu ve Yavaş’a aday olmayı kabul etmedikleri için kızgın olduğunu söylese de seçim kampanyası boyunca bu iki ismin Cumhurbaşkanı yardımcısı adaylığını sağladı, sonra meydanlarda birlikte dolaştı.

Hatta İYİ Parti-İmamoğlu ilişkileri, İmamoğlu-CHP ilişkisinden bile iyiydi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na karşı Akşener’e daha yakındı. Bunu her fırsatta görmek mümkündü.

Hatta daha yakın zamana kadar İYİ Parti...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu normalleşmeyi nereden hatırlıyoruz? 04 Mayıs 2024 | 259 Okunma Kayyım şampiyonluğa da mı karşı? 22 Nisan 2024 | 635 Okunma Benzemiyor mu? 20 Nisan 2024 | 1.045 Okunma Barcelona mı İstanbul mu daha pahallı? 17 Nisan 2024 | 698 Okunma Bu tekinsiz dünyada ülkeyi kim koruyabilir? 15 Nisan 2024 | 912 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar