Sana söz, o baharlar hiç gelmeyecek!

Aydın Ünal, Başbakan Erdoğan’ın pek çok efsane olmuş konuşmasını yazmış, bir süre AK Parti milletvekili yapmış bir isim.Herkesin sessizliğe gömüldüğü kritik anlarda AK Parti...

Aydın Ünal, Başbakan Erdoğan’ın pek çok efsane olmuş konuşmasını yazmış, bir süre AK Parti milletvekili yapmış bir isim.

Herkesin sessizliğe gömüldüğü kritik anlarda AK Parti iktidarını, iktidar çevresindeki grupları, medyayı içeriden ahlaki kaygılarla eleştiren cesur çıkışlar yaptı.

Mesela 2016’da Pelikan bildirisi yayınlandıktan sonra “bu haşeratın bir bahar temizliğiyle temizleneceği” müjdesini verdi.

Ama o müjdeden sonra geçen baharlara rağmen “haşeratlar” temizlenmediği gibi her yere yayıldı.

Ocak 2017’de yine AK Parti’yi eleştiren "Çok bunaldık be reis" başlıklı bir yazı yazan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan’ın yazısını Twitter’dan paylaşırken bir kez daha baharı müjdeledi:

Eve hamam böcekleri girdi diye de bunalmayalım. Bahar temizliğinde giderler.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu normalleşmeyi nereden hatırlıyoruz? 04 Mayıs 2024 | 14 Okunma Kayyım şampiyonluğa da mı karşı? 22 Nisan 2024 | 635 Okunma Benzemiyor mu? 20 Nisan 2024 | 1.045 Okunma Barcelona mı İstanbul mu daha pahallı? 17 Nisan 2024 | 698 Okunma Bu tekinsiz dünyada ülkeyi kim koruyabilir? 15 Nisan 2024 | 912 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar