Cumhur İttifakı'na saldıran Akit'teki intihar eylemcisi

Sabri Balaman yanlış yerde, yanlış beklenti içindesin. O aradığın çizgiyi artık Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Bülent Arınç’ın yanında bulabilirsin. Onlar da seni CHP’nin oluşturduğu zillet ittifakına götürecektir.

          Geçtiğimiz günlerde Akit gazetesinde “Erdoğan, prangalarından kurtulmalı” başlıklı Sabri Balaman isimli bir yazara ait hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hem de Cumhur İttifakı’na hakaret niteliğinde bir yazı yayımlandı.

         Yazı baştan sona Cumhur İttifakı’na yönelik fitne girişimi ve Cumhur İttifakı düşmanlarına koz ve destek verme amacı taşıyordu. Bu malzemeyi gören zillet ittifakının manipülasyon sayfası olan Oda TV hemen “Akit’te ezber bozan satırlar: “Erdoğan ve AK Parti MHP prangasından kurtulmalı” Akit yazarı “Cumhur İttifakı psikolojik olarak bitti” dedi, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında çok ağır ifadelerde bulundu: “Gizli el” başlık ve içeriğiyle, bir zamanlar FETÖ’nün medya karargâhı olarak CHP-İP-HDP ittifakının başarısı için her türlü manipülasyonu yapan Meral Akşener’in gazetesi Yeniçağ ise o yazıyı “İktidara yakın gazetede şok satırlar. Cumhur İttifakı bitti. MHP ve Bahçeli’ye ağır ifadeler” şeklindeki başlıkla servis etti.

        

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar