Şirvan’da felaketin 9. günü

Bir tür kıyamettir insan öldüğünde hem kendisi için hem de yakınları için kopan. O ölümü yaşayanlar için dünyanın geri kalan kısmında ne olup bittiğinin ne önemi var? Kendisinin...

Bir tür kıyamettir insan öldüğünde hem kendisi için hem de yakınları için kopan.
O ölümü yaşayanlar için dünyanın geri kalan kısmında ne olup bittiğinin ne önemi var? Kendisinin dünyayla işi bitmiştir artık. Amerika'da Trump kazanmış, bunun ABD'nin yeni dönemde dünyadaki konumunu nasıl etkiler, Ortadoğu politikasına nasıl bir yansıması olur?
AP, Türkiye'yle müzakereleri dondurma kararı almış. Buna Türkiye'nin ekonomisi nasıl cevap verir, Türkiye'nin ekseni bu karar üzerine biraz daha mı kayar? Suriye'de son yaşanan hadiselerin detayları neydi?
En son hangi ülkenin ajanları DEAŞ kılığına girip kime saldırdı? PYD nereden gelip nereye gidiyordu? Arkalarını YPG'ye dayamış olanlar şimdi neredeydi, onlarla bizi buluşturan herhangi bir ortak değer var mıydı? Bu topraklar nasıl olmuş da böyle cinsler de üretebilmişti? Yaşanan kıyamet onları da dayandıkları YPG ile de PKK ile de ve hepsinin de arkalarını asıl dayadıkları AB ülkeleri ve içlerindeki Haçlı ruhu ve varlığı ile de aynı potanın içine mi sokup öğütecek? FETÖ ile nerede nasıl yolları birleşmişti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEAŞ İsrail’i kurtarabilir mi? 27 Mart 2024 | 242 Okunma AİHM bütün Alevileri tanımlamış olmadı mı şimdi? 25 Mart 2024 | 468 Okunma Aleviliğe dair, “Kapıları açmak: Dostluk temelinde çözüm” 23 Mart 2024 | 231 Okunma Senin aklın ermez, bu başka hesap 20 Mart 2024 | 277 Okunma Gazze’de asıl hesabı ıskalamamak lazım 18 Mart 2024 | 234 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar