Şer odaklarına duyurumdur

Ülkemizin gelecek hedefleriyle buluşmasının önündeki son virajı olan 24 Haziran seçimleri öncesi şer odakları, her yolu, her çabayı sergileyebilmenin telaşındalar. Bu ülkenin yerli ve milli olan tüm...

Ülkemizin gelecek hedefleriyle buluşmasının önündeki son virajı olan 24 Haziran seçimleri öncesi şer odakları, her yolu, her çabayı sergileyebilmenin telaşındalar. Bu ülkenin yerli ve milli olan tüm değerleri, şahısları ve kurumları açık bir saldırı altında. Kimisi açıktan, kimisi ince yöntemlerle gizli kapaklı, kimisi sahte yüzlerle, maskeli unsurlarla Türkiye’nin istiklal yürüyüşünü durdurmanın gayretinde. 

 Bu süreçte şer odaklarından benim payıma düşenlerle de mücadelem sürüyor. Çeşitli  çarpıtmalar, asılsız yakıştırmalarla şahsıma yönelen yıldırma çabalarına karşı cevabımı içeren metni siz çok değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum. 

“Son günlerde bazı mahfillerden şahsıma yönelik;  ‘Sadece fikrini değil ismini de değiştirmiş’ tarzındaki yıldırma çabalarına karşı daha önce de televizyon ekranlarında açıklama yapmama rağmen tekrar bu hususu ifade etme ihtiyacı doğmuştur. 

1934 yılında çıkartılan s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP'nin yükünü taşıyamayanlar 23 Mayıs 2020 | 2.590 Okunma Türkiye'nin Rotası 19 Mayıs 2020 | 2.057 Okunma Kur saldırılarının hedefi ve cesaretlendirdikleri 12 Mayıs 2020 | 2.651 Okunma "Bu Devlet Milletinin Mecnunudur" 28 Nisan 2020 | 2.877 Okunma Sağlıkta Milli Mücadele 18 Nisan 2020 | 2.669 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar