"Bu Devlet Milletinin Mecnunudur"

Her türlü fitne çabalarına rağmen, Türkiye virüs salgınına karşı mücadelesinde olumlu bir sürecin içine girmiş durumda.

Başından beri fitne hiç durmadı. İtalya, İspanya gibi olunsun, onlar gibi sağlık sistemi çöksün istendi. Olmadı. Fitne odaklarının murat ettikleri olmadı.

Türkiye’nin sağlık altyapısının nasıl da güçlü olduğu ortaya çıktı. Türkiye’nin hekimlerinin becerisi, bilgisi, özgüveni her şeyden önemlisi fedakarca çalışma iradeleri ve inançları virüs salgını mücadelesinde ne denli önemli olduğu görüldü. Bu tablo, çaresizliği yaşayan birçok ülkenin de dikkatini çekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP'nin yükünü taşıyamayanlar 23 Mayıs 2020 | 2.597 Okunma Türkiye'nin Rotası 19 Mayıs 2020 | 2.072 Okunma Kur saldırılarının hedefi ve cesaretlendirdikleri 12 Mayıs 2020 | 2.677 Okunma "Bu Devlet Milletinin Mecnunudur" 28 Nisan 2020 | 2.910 Okunma Sağlıkta Milli Mücadele 18 Nisan 2020 | 2.687 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar