Yılbaşı ekranı!..

Yılbaşı gecesi, televizyon ekranlarına bakarken, geçmişte her yılbaşında yapılan ve haftalarca süren “Dansöz çıksın mı, çıkmasın mı” tartışmalarını...

Yılbaşı gecesi, televizyon ekranlarına bakarken, geçmişte her yılbaşında yapılan ve haftalarca süren “Dansöz çıksın mı, çıkmasın mı” tartışmalarını hatırladım.

Sadece dansöz değildi tartışılan. Çok garip kararlar alınır ve ısrarla uygulanırdı.

★★★

Örneğin tek kanaldan siyah beyaz yayın yapan TRT Televizyonu’nda hava raporunu okuyan spiker arkadaşımız Ersin İmer, bir akşam birdenbire bastıran soğuklar nedeniyle, birçok yerde don olayı yaşanacağını bildirerek seyircileri uyarmak istemiş ve bülteni “Donsuz geceler sayın seyirciler” diyerek bitirmişti.

Vay sen misin bunu diyen! Aslında gülüp geçilmesi gereken bu dilekte “don” sözcüğünü “külot” olarak yorumlayanlar TRT’yi telefon yağmuruna tutmuşlar ve ortalığı ayağa kaldırmışlardı.

Ersin İmer önce açığa alınmış, bir süre sonra da TRT’den uzaklaştırılmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar