Türkiye'yi ağlatan İsmail Devrim, Haluk Levent ve AHBAP!..

Türkiye İsmail Devrim’e ağlıyor. Oysa iki çocuk babası talihsiz adamın yakın zamana kadar mutlu bir yuvası ve iyi bir işi vardı. Gerek işyerinde, gerekse arkadaşları arasında uyumlu bir kişi olarak...

Türkiye İsmail Devrim’e ağlıyor.
Oysa iki çocuk babası talihsiz adamın yakın zamana kadar mutlu bir yuvası ve iyi bir işi vardı.
Gerek işyerinde, gerekse arkadaşları arasında uyumlu bir kişi olarak tanınıyordu.
Kocaeli-Dilovası’ndaki  İMES-Organize Sanayi Bölgesi’nde torna ustası olarak çalışıyordu.
Her şey yolunda giderken, hiç beklenmedik bir olay yaşadı.
İş yolunda motosikletiyle kaza yaptı ve kolu ezildi.
Kazadan sonra torna tezgahında kolunu gerektiği gibi kullanamadığı için işten çıkarıldı.
Ve işsizlik, onun için bunalım dolu günlerin, yani sonun başlangıcı oldu.
SÖZCÜ’nün başarılı muhabiri Uğur Enç’in yakınlarından öğrendiğine göre; sanki o sakin, huzurlu İsmail Devrim gitmiş, yerine psikolojisi bozuk, bunalımlı biri gelmişti.
Biri liseye bu yıl başlayan, diğeri lise son sınıfta okuyan iki çocuğunun okul öncesi masraflarını karşılamakta ve evini geçindirmekte zorlanıyor, içine düştüğü maddi çıkmazlar, bozulan ruhsal durumunu daha da ağırlaştırıyordu.
Kendisiyle ilgili bilinmeyen başka bir gerçeği de burada açıklayayım:
24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’a ve siyasi parti olarak da AKP’ye oy vermişti!.. ★★★ Çocuğunun okulu “Pantolon nedeniyle sorun yaşanmadı” diyor, valilik merhumun ruhsal durumunun bozuk olması nedeniyle canına kıydığını söylüyor.
Ama ruhsal durumunun işsizlik nedeniyle bozulduğu hiçbir açıklamada yer almıyor!.. Ülkeyi kedere boğan bu acı son vesilesiyle tüm çaresizlerin imdadına yetişmeye çalışan, bu olayda da derhal Devrim Ailesi’ni arayarak sonsuz kederlerini paylaşan çok önemli bir sivil toplum örgütünden söz etmek istiyorum.
Sanatçı H...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.388 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar