Trol canavarı!..

Trol canavarı!..Dünkü yazımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik  itibarsızlaştırma gayretleriyle, engellemelerin ters teptiğini gösteren bir anketin...

Trol canavarı!..

Dünkü yazımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik  itibarsızlaştırma gayretleriyle, engellemelerin ters teptiğini gösteren bir anketin sonuçlarını yayımladım.

İktidar ne kadar önemser bilemem ama, İstanbulluların Ankara’ya verdikleri mesaj çok net:

“İBB Başkanı’nın elini kolunu bağlamaya çalıştığınızı görüyor ve bu nedenle onun zor koşullarda yaptığı hizmetleri takdir ediyor, projelerini destekliyoruz. Başarılı icraatına karşın sanki başarısızmış gibi gösterme çabalarınıza prim vermiyoruz. Trol ordusunun linç girişimlerinde de onun, yani mağdurun  yanında yer alıyoruz…”

★★★

Bugün de balonlarının patlamasına rağmen hemen her gün sosyal medyada iktidar karşıtlarını hedef tahtasına oturtmayı sürdüren troller ve trolümsülerden söz etmek istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.386 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar