Korku filminden beter (3)

Bu başlık altında kaleme aldığım ilk yazımı, 28 Ekim günkü köşemde yayımlamıştım.Önce o yazıyı hatırlayalım:“Muhammet Sağ adlı kişi, Antalya’daki...

Bu başlık altında kaleme aldığım ilk yazımı, 28 Ekim günkü köşemde yayımlamıştım.

Önce o yazıyı hatırlayalım:

“Muhammet Sağ adlı kişi, Antalya’daki firmasıyla inşaat malzemeleri alım satımı, inşaat işleri ve mermer-fayans ihracatı yaparken 2021 yılında biriyle tanışıyor.

Firmasının 17 yıllık geçmişinde devletine mükellefiyetini eksiksiz yerine getiren, vergi, prim vs. borcu bulunmayan Muhammet Sağ’a bu şahıs, o tarihte Ankara’da faaliyet gösteren Elmacı Market zincirine ortak olmasını öneriyor.

İnşaatçı olarak yeni açılacak market şubelerinin satışa hazır hale getirilmesini sağlayabileceğini düşünen Muhammet Sağ da işyerini Ankara’ya taşıyor.

GİMAT’ta, Elmacı Market’in merkezinin bulunduğu plazaya giderek şirketin ortakları olduğunu söyleyen Serdar Sertçelik ve banka müdürü iken görevinden ayrılıp Elmacı Market’in finans işlerini yürüten Koray Özdöl ile tanışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.379 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar