İnsanlar yaşadıkça!..

Malatya’daki Halk Arenası her zamankinden biraz daha uzun sürdü. Hemen otele gidip yatmak yerine, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda saatlerce oturup bizi izleyen konuklarımızla anı fotoğrafları çektirdik. Otele...

Malatya’daki Halk Arenası her zamankinden biraz daha uzun sürdü. Hemen otele gidip yatmak yerine, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda saatlerce oturup bizi izleyen konuklarımızla anı fotoğrafları çektirdik. Otele döndüğümüzde saat 01.00’i çoktan geçmişti.

★★★

CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba, Tarihçi Sinan Meydan ve Malatyalı dostlarla bir köşeye çekilip, hem Halk Arenası’nı, hem de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini konuştuk.
Hepimizin ortak acısı; Fenerbahçeli üniversite öğrencisi Koray Şener’in maçı izlemek için geldiği stadyumda kalp krizi geçirip yaşamını yitirmesiydi.
Gencecik bir insanın, aslında bir eğlence etkinliği olan maçın stresini kaldıramayarak ansızın ölmesi, hepimizin yüreğini yakmıştı.
Olayın duyulmasıyla tüm stadyuma matem havasının hakim olması gerekirken, bir grup holigan taraftarın “Seni sevmeyen ölsün” diye bağırmaları, bazı futbolcuların maç bitiminde hiçbir taşkınlığa yol açmadan soyunma odalarına gitmek yerine birbirlerine saldırmaları, acımızı daha da dayanılmaz hale getirmişti.
Odalarımıza yatmaya giderken herkes birbirine “Ne oldu bize de, insanlığımızı unutur hale geldik” diye soruyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.386 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar