Hulusi Akar’a "çuvalcı Amerikalı generalden niye madalya aldığını" şehitlerimiz için sordum!...

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar'ın bugünkü (27.11.2022)'' Hulusi Akar’a "çuvalcı Amerikalı generalden niye madalya aldığını" şehitlerimiz için sordum!...'' başlıklı yazısı.

DEĞERLI okurlarım,

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçen hafta çok sert tartışmalar yaşandı. Bunlardan biri de Milli Sa­vunma Bakanı Hulusi Akar ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanış­manı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray arasında geçti.

İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinden Aytun Çıray, duayen gazeteci Uğur Dündar’a olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Dr. Çıray”la bugünkü söyleşi­mizde hem bu tartışmayı, hem de son siyasi gelişmeleri irdeleyeceğiz.

UĞUR DÜNDAR (U.D.): Sayın Çıray, medeni eleştiri ve tartışma üslubunuz son derece dikkat çekici. Muhataplarınızı in­citmemeye özen gösteriyorsunuz ama sözünüzü de hiç esirgemiyor­sunuz. Nitekim Meclis’teki konuş­manızın daha başında Milli Sa­vunma Bakanı Hulusi Akar’ın bir öfke patlamasına maruz kaldınız. Ne yazık ki bu tür adaba aykırı tavırlar, siyasette çok yaygınlaştı. Size göre bunun sebepleri ne?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar