Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım canlı yayında tartışacaklar mı?..

Önceki akşam… ‘UĞUR DÜNDAR-50.MESLEK YILI’ belgeselinin Ankara gösterimindeyiz...

Yapımın bitiminde benim için büyük ödül değerinde bir konuşma yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez yöneticileri, CHP’li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve ünlü CHP’liler, belgeseli dikkatle izliyorlar.
Yenimahalle’nin değerli Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki gösterime ev sahipliği yapıyor.
Başka bir etkinliğe daha önceden katılma sözü verdiğinden aramızda bulunamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu, yardımcısı Birol Aydın temsil ediyor.

★★★

Başkentlilerin büyük ilgi gösterdikleri 82 dakikalık belgeselin bir yerinde ekrana, 90’lı yılların başında TRT’de yönettiğim açık oturumun görüntüleri geliyor.
Şahap Alp’in Haber Dairesi Başkanı olduğu dönemde düzenlenen tartışma programının konukları arasında; DYP Lideri ve Koalisyon Hükümetinin Başbakanı Süleyman Demirel, SHP Lideri ve Başbakan Yardımcısı Prof. Erdal İnönü, muhalefetteki ANAP’ın Genel Başkanı Mesut Yılmaz, DSP Lideri Bülent Ecevit, Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Necmettin Erbakan ve MHP Genel Başkanı AlpaslanTürkeş yer alıyor.
Demirel, canlı yayının sonunda tüm liderlerin değerli görüşlerine demokrasi adına teşekkür edip, dile getirdikleri eleştirilerden yararlanacağını söyleyince, Yenimahalle’deki salonda büyük alkış kopuyor.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.383 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar