Dr. Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağını yıllar önce söylemişti!..

“Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları önceki gün İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in konuğuydular. Yaklaşık 9 saat süren toplantının ardından imzalanan ortak metinde...

“Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları önceki gün İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in konuğuydular. Yaklaşık 9 saat süren toplantının ardından imzalanan ortak metinde liderler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığını kabul etmeyeceklerini açıkladılar ve “Anayasa”ya göre Türkiye Büyük Millet Meclisi yenileme kararı almadıkça, 14 Mayıs’ta yapılacağı ilan edilen seçimlerde, Sayın Erdoğan bir kez daha aday olamaz” dediler.

★★★

Şimdi sizi gerilere götürüyor ve 11 Temmuz 2020 tarihinde bu köşe için İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray’la yaptığımız söyleşiyi hatırlatıyorum.

Dr. Aytun Çıray

Zira Sayın Çıray, bu konu hiç konuşulmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3. kez aday olamayacağını gündeme getiren ilk siyasetçilerden biriydi.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.386 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar